Boer zoekt Vrouw Terraskachel

Kokkerellen met de nieuwe Burnies Topper!

01-07-2016

Eindelijk is hij er dan, de nieuwe Burnies Topper met vlakke bovenkant en achteruitgang, waarop gekokkereld kan worden. Of u nu voor een gebakken eitje, pannekoeken of kipkluifjes gaat, met de Burnies Topper is succes gegarandeerd!

TIP: Kies ook voor de vloerplaat met adapterset om de stabiliteit te verhogen.
Boer zoekt Vrouw Terraskachel

Burnies op Boer zoekt Vrouw!

09-09-2012

Sinds kort is onze Burnies niet alleen verkozen tot mooist brandende terraskachel van Nederland, maar ook tot de meest populaire, dankzij de uitzending van Boer zoekt Vrouw.
Burnies Barbeque BBBQ

Burnies Barbeque (BBBQ)

18-05-2012

BBQ kolen kopen is vanaf nu verleden tijd! De nieuwe in hoogte verstelbare RVS BBQ is toepasbaar op alle reeds geleverde Burnies terraskachels. Maak eerst uw vuurtje met mooie houtblokken en laat deze uitbranden. Het gloeiende vuurbed is nu perfect voor het bereiden van een stukje vlees. Laat u verrassen door de aroma's die in het vlees trekken en voor de ongekende smaakbeleving zorgen!

Unieke Corrosiewerende Coating

21-04-2012

Na zeker 2 jaar testen is het Burnies gelukt!
Sinds begin dit jaar zijn alle Burnies voorzien van een speciale en unieke hittebestendige en corrosiewerende coating. Hierdoor zijn onze terraskachels voortaan ongekend weersbestendig en roestbestendig!

Let op! Dit wil niet zeggen dat de Burnies niet kan roesten, want tenslotte roesten alle buitenkachels, maar de Burnies is aanzienlijk beter bestand tegen roestvorming. Het komt de Burnies ten goede door hem met regelmaat even een beetje bij te spuiten (bij de randjes, kantjes en gaten) met onze speciale hittebestendige Burnies lak.

Vanaf April 2012 zijn de rookkanalen van RVS 316L

100% Nederlands Fabrikaat!

12-12-2011

De eerste 65 Burnies hebben wij met de hand gemaakt.
Vanaf april 2010 t/m eind december 2011 zijn alle Burnies van buitenlands fabrikaat. Om een hogere kwaliteit te kunnen bieden hebben we besloten de productie in Nederland voort te zetten... en het resultaat mag er zijn! Een zeer strakke afwerking dankzij het 3D lasersnijwerk is het resultaat. Ook de rest van de afwerking sluit naadloos aan bij de hoge standaard die wij hanteren.
Burnies Vloerplaat

Vloerplaat met wielen

21-05-2011

Deze goed doordachte vloerplaat is echt een uitkomst voor hen die de kachel gemakkelijk willen verplaatsen. Ook is deze opstelling veiliger. De kachel wordt aan de vloerplaat bevestigd door 3 massieve bussen, die op hun beurt vanuit de kachel zijn bevestigd, waardoor de kachel en vloerplaat één geheel worden. De vloerplaat is voorzien van een stootrand en heeft aan de voorzijde een uitsparing om de houtrestjes weg te kunnen vegen. Tevens is de vloerplaat voorzien van 4 wielen met zacht loopvlak, waarvan 2 wielen een rem hebben. Een extra bijkomend voordeel is dat de kachel niet meer kan omvallen.
Copyright Burnies® 2009 - 2017 | Privacy verklaring