Gastenboek

Lees hier de leuke ervaringen van anderen.
Wilt u ook iets achterlaten in ons gastenboek? Klik dan hier

10-08-13 dhr. A. Kaminski

De Burnies bevalt ons prima. Hij stookt als de beste, brand alles mooi op, ruikt niet en is heerlijk warm. Van deze aankoop hebben we nog geen moment spijt gehad. Hij heeft ook al heel wat stookuurtjes achter de spreekwoordelijke kiezen. Succes met de business!

25-07-13 dhr. P. Stijkel

Nogmaals bedankt voor de service en het gratis toezenden van de smoorklep. Echt top! Het vuur brand nu inderdaad rustiger. Bij het opstoken zet ik 'm open en daarna 3/4 dicht.

08-05-13 dhr. B. Roelofsen

De vloerplaat met wieltjes is goed aangekomen, bedankt voor de snelle levering. Gisteren heb ik de Burnies voor het eerst na het instoken echt lekker opgestookt, en je hebt geen woord teveel gezegd: Hij gaat super! zie foto. En wat een heerlijk geluidje maakt ie en hij brand inderdaad helemaal schoon en zonder rook, zodat de buren er geen last van hebben. a het stoken parkeer ik hem dankzij de vloerplaat zo in onze veranda ;-)

04-05-13 mw. F. Buijs

Whaah! Ik zag de Burnies net op de televisie bij Robs grote tuinverbouwing! Mijn vriend heeft ook een Burnies in zijn tuin staan. Hij brandt inderdaad mooi! Het is elke keer weer genieten, zodra hij aangaat. Een goed wijntje erbij en je middag en/of avond kan niet meer stuk! Een echte aanrader!

24-04-13 Burnies

Opmerking van Burnies: Deze unieke dakdoorvoer is speciaal bedoeld voor polycarbonaat daken en is door onszelf ontwikkeld. Q en S heeft de eer gehad één van de eerste prototypen te mogen installeren.

Opmerking van Q en S installateur: Werkt mooi zo! Groeten Rick Q en S

18-03-13 Fam. Sloet

We konden het niet laten en moesten de Burnies toch even inbranden, wat een trek heeft ie zeg, binnen de kortste keren stonden de houtjes in lichterlaaie. Wat genieten is dat. We zullen idd heel veel stookplezier eraan beleven.

18-12-12 Fam. Oostra

Sinds nazomer 2011 hebben wij een burnies terraskachel en zitten echt elk weekend buiten bij de kachel, zelfs tot -15 is het heerlijk onder onze veranda. Echt een superding, mooi en warm!!

10-12-12 Dhr. Vlugt

Hierbij nog enkele foto´s van onze kachel, met als detail de dakdoorvoer door het zinken dak. We zijn nog steeds erg blij met de kachel en hopen er binnenkort met ijs, sneeuw en gluhwein bij te zitten ;-) Met vr. groet, Ruud Vlugt Monnickendam

29-10-12 Fam. Veldhuis

Wat een onwijs leuke kachel jullie Burnies,wij genieten er echt van als hij aan staat. Niet gelogen, wat wordt dat kleine monstertje warm zeg, heerlijk! Laat de winter maar komen zeggen wij. Bedankt en veel succes met jullie bedrijf en superkachel.

25-10-12 Mevr. L. Walraven

P.s. De Burnies is echt helemaal te gek, gisteren bijvoorbeeld tot 22:30 buiten zitten stoken, wat een top apparaat!!

02-07-12 C. Ootes

Echt een prima kachel. Nu twee maanden in bezit en al heel wat keren lekker gestookt. Hij brand heel snel, en wordt heel heet. In het begin een lelijke plek op de schoorsteen. Even een mailtje gestuurd wat ik hieraan kon doen. De volgende dag een telefoontje gehad, met de mededeling dat er een nieuwe RVS 316 schoorsteen opgestuurd zou worden. Wat een top service.

20-06-12 Fam. Heijman

In deze natuur rijke omgeving was onze infrarood heater totaal misplaatst. Nu kunnen we buiten blijven zitten in alle jaargetijden. Fam. Heijman.

23-05-12 Fam. van der Werff

Boven verwachting. Brandt perfect!!! Ook bij minder warm weer kunnen we nu lang buiten blijven zitten. Heerlijk warm en sfeervol. Heel fijn dat er nu ook een passend barbecue-rooster kan worden besteld. Deze terraskachel kunnen wij iedereen aanbevelen!

16-02-12 Cora Ravensbergen

We hebben recentelijk een Burnies gekocht. Gelet op de prijs, de kwaliteit en de unieke-look waren we er eigenlijk steevast van overtuigd. Zelfs bij het bizarre koude weer van de afgelopen weken zaten wij s'avond nog lekker buiten, onder de luifel van de blokhut naar een brandende Burnies te kijken! Uiteraard onder het genot van Gluhwein ;-0)

05-02-12 Dhr. Aardema

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de goede communicatie en de zorg om de kachel. Hij staat weer mooi onder de overkapping en zal binnenkort netjes ingebrand worden. Ook het extraatje bij de kachel maakt mij blij. Het is een kleinigheidje, maar doet heel veel goeds bovenop de al uitstekende zorg en super service! Ga zo door met de prachtige kachel. Met vele dank en vriendelijke groet, Gustav Aardema.

30-01-12 Fam. Does

Hallo Rigo Bij deze een foto. 0° en toch lekker warm! M.vr.gr. Aad Does

06-01-12 Dhr. Dekter

Sinds kerst zijn wij in het bezit van deze geweldige buitenkachel. Wat een aanwinst, het is heerlijk rondom de warmte in de buitenlucht te zitten. De kachel en toebehoren waren snel en goed verpakt bezorgd. Ook de informatie via telefoon en mail was bijzonder plezierig. Kortom een echte aanrader!

28-12-11 Fam. van der Ploeg

Zoals beloofd een aantal foto's van onze buitenserre met de Burnies! Groeten, Fam. van der Ploeg

24-12-11 Y. Beltman

Dag allemaal, Bedankt voor jullie wensen. Wij wensen jullie ook fijne feestdagen en alle goeds voor 2012. Wij zitten er in ieder geval warmpjes bij; zie bijlage.

10-12-11 Fam. Winkelaar

We zijn erg tevreden over jullie snelle service. Woensdag besteld na deskundig telefonisch en e-mail advies van Rigo, vrijdag geleverd en zaterdag burnie geïnstalleerd. Zaterdagavond met onze kinderen al heerlijk kunnen genieten van onze super brandende burnie in het licht van de volle maan. Op naar nog vele mooie momenten op onze dakterras in de warmte van onze burnie. Veel succes verder met jullie mooie product.

05-09-11 Dhr. Wijn

Zoals je kunt zien hebben we ervoor gekozen, op jullie advies beton tegels te gebruiken als additionele bescherming tegen de hitte. Omdat we de zelfde tegels gebruikt hebben als verder in de tuin is het best mooi geworden. De rookgas afvoer is vast gezet op het dak onder de dakdoorvoer. Prima & robuuste oplossing. Al met al een succes, waar we reeds vele avonden van hebben kunnen genieten.

11-05-11 Dhr. Lobker

Goedemorgen, Bijgaand de foto's van de installatie. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben. Moeten alleen nog spuiten, maar zoals je op de laatste foto ziet hij brandt en trekt als een lier. Als hij helemaal klaar is stuur ik nog een keer een foto.

30-04-11 De Jongens van Burnies

Een avondje stoken bij de jongens van Burnies. De kachel helemaal vol met de blokken om en om gestapeld, met een extreme hitte als resultaat, dat vinden we leuk! (rustig stoken kan natuurlijk ook)

21-04-11 Jacky

Gisteren weer zitten stoken. Heerlijk! Zelfs voor een uurtje is het de moeite waard, want het kacheltje begint bijna direct warmte af te geven.

09-04-11 dhr. Schiks

Waauw wat een schitterende terraskachel was onze eerste reactie, gewoon perfect afgewerkt. Echt een aanwinst voor onze tuin. We hebben hem een paar uurtjes aan gehad om hem rustig te laten branden. We hebben hem onder de verranda staan, het staat erg mooi precies de goede afmeting van de kachel. Jullie hebben een geweldig produkt afgeleverd onze complimenten voor jullie ga zo door!!!! Nogmaals bedankt een zeer tevreden klant. Mvg Eric

11-01-11 Fam. de Groot

Gisteravond hebben wij de Burnie in de schouw geplaatst , wij vinden het super leuk! Bijgaand een aantal foto's zoals beloofd ! We laten hem de winter nu binnen en van de zomer gaat ie weer naar buiten. Groeten, Fam. de Groot

27-12-10 Fam. Hamel

Beste heren (jongens) van Burnies, Met dank voor de e-mail wens. Op de beurs in Haarzuilens voor het eerst de Burnies gezien en direct de Veranda uitvoering gekocht. Na een snelle levering, in zeer goede verpakking, de kachel op z'n plaats gezet. Op de Kerstmarkt in Laren (NH) stond ook een Burnies te pronken. Veel succes en de beste wensen voor 2011!!! Vriendelijke groet, M. Hamel

20-12-10 Fam. van Meer

Jullie zien wel op de foto dat het goed gelukt is met de schoorsteen op het tuinhuis en de burnie brandt echt super goed. Nog hiervoor onze hartelijke dank. Fam. van Meer

04-10-10 Fam. Nijmeijer

Bedankt voor de snelle reactie en het meedenken! We hebben er een driepoot voor gemaakt ter ondersteuning van het rookkanaal, zodat we de kachel toch nog kunnen verplaatsen. Fam. Nijmeijer

18-04-10 H. Duinkerken

Hallo mannen, we zijn blij met ons kacheltje. Nogmaals bedankt.

20-12-09 Fam. Oving

Jongens, bedankt dat het mogelijk was nog voor de kerst de kachels te leveren. Fam. Oving

Copyright Burnies® 2009-2018 | Privacy verklaring